Mozaïek

Een leuk stukje in de NRC van vandaag … (klik op de link onder het artikel voor een beter leesbare versie van het artikel).

5 antwoorden op “Mozaïek”

 1. Mooi stukje over het mozaïek.
  Ik verbaas mij hier wel over dat er iets wordt gemaakt voor in de lounge.
  Voor zover ik weet is daar niets over bekend gemaakt, ik neem aan dat dit dan gratis is want als er kosten aan verbonden zijn zal daar eerst over gestemd moeten worden komen lijkt mij.
  Graag verneem ik hier meer over.

  Yvonne Ouwerkerk Toekomstige bewoner blok C

 2. Beste Yvonne,
  Ik ben het helemaal met je eens. Als je alle verhalen leest dan is de kern daarvan dat de bewoners van ParkEntree bepalen wat er gebeurt. Tot nu toe is daar niet veel van te zien maar wordt alles voor ons bepaald, jammer maar helaas. Volgens mij zijn er geen kosten aan verbonden, maar dan nog.

  Koos van Mastrigt
  Bewonder blok E

  1. Beste Yvonne en Koos,
   dank voor jullie reacties. Ik ben van mening dat alle acties die we tot dusverre hebben georganiseerd zijn, zijn geïnitieerd door bewoners van ParkEntree. Alleen, niet door iedereen samen. Ik weet ook uit ervaring dat als je voor alle acties een 100% accordering en deelname van bewoners vraagt, dat er dan helemaal niets gebeurt. Alle acties zijn ook steeds aangekondigd in de nieuwsbrief, voordat een actie ook daadwerkelijk is georganiseerd. Maar, als we dingen slimmer kunnen doen, dan houden we ons zeker aanbevolen dingen slimmer te doen. Alle suggesties zijn meer dan welkom.
   Met groet, Alex

 3. Beste Alex,
  Als ik een suggestie mag geven dan lijkt het mij een goed idee dat je vooraf aangeeft dar er een mogelijkheid is om subsidie aan te vragen om iets te regelen.
  Via een enquête kan je dan kijken of er draagvlak is voor jouw idee.
  Dat is niet gebeurd en dan ontstaat bij mij in ieder geval het gevoel dat er anderen voor mij beslissen wat goed voor mij is en dat iwas jaren geleden zo.

  Koos van Mastrigt

  1. Hallo Koos,
   dank voor de suggestie. Ik ben er een groot voorstander van dat beslissingen gezamenlijk worden genomen.
   Fijne avond
   Alex

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.