Slimme technieken

Eenvoudig slim. Dat is wat we zoeken als het om technologie in en om de woning gaat. Verlichting, verwarming, beveiliging, alarmering en deurcommunicatie die ons helpen in ons dagelijks leven. Waar niet de technologie, maar het gemak vooropstaat. In ParkEntree is daarover nagedacht en wordt de basisinfrastructuur geboden die daarvoor nodig is.

Supersnel internet via glasvezel

ParkEntree is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarmee heb je  de beschikking over supersnel internet en betrouwbare verbindingen.  Je kiest natuurlijk zelf welk abonnement je bij welke provider afsluit.  Maar de mogelijkheden nu en in de toekomst met glasvezel zijn groot. Ook als je – zoals verwacht wordt – meer en meer apparaten online laat communiceren. De basis is gelegd.

Intelligente verlichting, op afstand te besturen

De woningen zijn uitgerust met een Busch-free@home® basishuisbesturings- systeem, dat naar wens is uit te breiden. Hiermee schakel je met één druk op  de knop verlichting in de woning (met uitzondering van de berging) tegelijkertijd uit. Dit is niet alleen veilig, maar ook nog eens bijzonder energie-efficiënt.  De centrale schakelaar voor de alles-uit-functie wordt nabij de entree aangebracht. Met dit systeem kun je verlichting schakelen en (optioneel) verlichtingsscènes instellen, waarmee je verlichting op vaste of willekeurige tijden eenvoudig in- en uitschakelt gedurende een geprogrammeerd tijdsbestek. Voor nog meer comfort en voor uw veiligheid. Want tijdens een afwezigheid of vakantie lijkt het net alsof er gewoon iemand thuis is.

Dit systeem is met behulp van een speciale app tevens geschikt voor mobiel gebruik, zodat je ook buitenshuis alles onder controle hebt. Zo maak je van je smartphone of tablet een afstandsbediening voor het hele huis.

Een slimme thermostaat, eenvoudig comfortabel

Alle woningen in ParkEntree zijn voorzien van een slimme thermostaat, waarmee je meer grip krijgt op het energieverbruik en wooncomfort. Eenvoudig stel je – per vertrek – de voor jouw prettige temperatuur in op elk moment van de dag, waar je ook bent. Deze thermostaat is namelijk ook op afstand bestuurbaar via een app. Blijf je toch onverwacht logeren bij vrienden of familie, loopt een afspraak uit of kom je juist een keer eerder thuis? Je regelt in een handomdraai dat je woning tijdig, maar niet onnodig warm is. Veel van deze thermostaten zijn zelflerend. Ze regelen op basis van gegevens uit het verleden – als je dat wilt – het gunstigste stookgedrag.

Keyless entry

De koopwoningen in ParkEntree zijn – net als uw auto – zonder sleutel te openen en af te sluiten is? Wel zo gemakkelijk als je met armen vol boodschappen voor de deur staat, maar ook om toegang te geven tot de ParkEntree Lounge.  Geen onhandige sleutelbos meer, maar een pas of druk op de knop om eenvoudig deuren te openen.  Zo is je buurt je thuis, zonder privacy te verliezen. Want jouw eigen woning is natuurlijk alleen door u te openen. Heerlijk comfortabel én veilig!