Locatie ParkEntree

ParkEntree ligt tussen stadspark Beatrixpark en de historische binnenstad van Schiedam. In de nieuwe wijk Over het Water op een steenworp afstand van natuur én cultuur, dagelijkse voorzieningen én uitgaansmogelijkheden. Dit is de plek waar comfortabel wonen én prettig leven in optima forma samen komen.

Rustig wonen en recreëren met alle voorzieningen om de hoek is wat ParkEntree Schiedam uniek maakt. Onder meer het Beatrixpark biedt met volop mogelijkheden voor ontspanning en sport. Een rondje wandelen met de hond, met de (klein)kinderen naar speeleiland Fort Drakensteijn, je uitleven in de fitnesszaal of juist ontspannen tijdens een saunabezoek aan Thermen Holiday.

De levendigheid is dichtbij. Natuurlijk in de Lounge. Maar ook het centrum van Schiedam is binnen handbereik. Op de fiets of lopend ben je in luttele minuten in het centrum. Gezellig een terrasje pakken op de Markt, cultuur snuiven in het Stedelijk of Jenevermuseum, of een bezoekje brengen aan één van de vele galerieën, de bibliotheek of het Theater aan de Schie. Voor de dagelijkse boodschappen kun je prima terecht op de Mgr. Nolenslaan.

In de historische binnenstad zijn op verrassende plekken tal van aantrekkelijke speciaalzaken met fraaie cadeaus, kookproducten, woonaccessoires of delicatessen. Soms zelfs met de mogelijkheid om workshops te volgen.

ParkEntree is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Een avondje uit of winkelen in Rotterdam? Kies maar: per tram vanaf halte Burg. van Haarenlaan; per metro vanaf Station Parkweg, per trein vanaf Station Schiedam-Centrum of toch liever met de auto. Even uitwaaien? Via de Hoekse Lijn ben je zo op de boulevard en het strand van Hoek van Holland. Ook de verder gelegen steden bereik je makkelijk per auto of trein. Met de auto zit je zo op de A4, A13 en A20. Of je kiest voor de trein: intercitystation Schiedam-Centrum ligt op de zogenoemde ‘Oude Lijn’ die de steden Amsterdam-Haarlem-Leiden-Den Haag-Rotterdam verbindt.