Wonen met een Plus is meer dan alleen thuiskomen

ParkEntree in Schiedam is de eerste woonbuurt in Nederland voor actieve senioren die het maximale uit het leven willen blijven halen. Een omgeving waarin veel kan, maar niets hoeft. Waarin je volop in verbinding blijft of simpelweg geniet van iedere dag. Nu, en straks ook.

ParkEntree is een oase van rust die volop ruimte biedt voor ontspanning en ontplooiing. De woonbuurt ligt tussen de binnenstad en het Beatrixpark en is goed bereikbaar met de fiets, tram, metro, trein en auto. ParkEntree biedt comfortabel, gelijkvloers wonen in een moderne gelijkvloerse woning met vele plussen of een eigentijds appartement met ruim balkon of terras.

In ParkEntree heb je geen bewerkelijke tuin, maar wel een gemeenschappelijke binnentuin en een ruim, goed bezond balkon of terras. Een prettige groenbeleving. De appartementen op de hoger gelegen etages kijken uit over het historische centrum van Schiedam.

De Lounge is het kloppend hart van ParkEntree. Hier voel je je thuis in de beslotenheid van de buurt. Hier tref je ‘buren voor het leven’, met wie je ’s middags of ’s avonds nog even ontspant. Een keertje samen met buren of vrienden koken en eten? Yoga, bridgen of schilderen? Dat kan hier, maar hoeft natuurlijk niet. En voor dat feestje met vrienden of die gezellige familiebarbecue hoef je niet meer op zoek naar een geschikte plek. Ook daarvoor is de Lounge.

Naast een hoog niveau van comfort en ruimte, biedt ParkEntree een gastvrouw die mede zorg draagt voor het reilen en zeilen in ParkEntree. Samen met de bewoners.