Hospitality

ParkEntree heeft een Lounge, een fraaie ruimte met terras, waar bewoners elkaar te allen tijden kunnen ontmoeten en dingen kunnen organiseren; een gezellige lounge met bijvoorbeeld een eetkamer, biljart, tv en wifi, een semi-professionele keuken, een logeerunit en een ruimte waar bijvoorbeeld fitness of fysiodiensten aangeboden kunnen worden. In de directe nabijheid is bovendien extra zaalruimte voor activiteiten beschikbaar, evenals een drietal pickleball banen.

De bewoners in ParkEntree zijn automatisch lid van de ParkEntree vereniging. Hiervoor betaalt elk huishouden maandelijks een bijdrage. In ruil daarvoor mag je gebruikmaken van de Lounge. De beheerorganisatie, waarin alle bewoners verenigd zijn, heeft een contract afgesloten met de Stichting Vitaal&Zo, die de Lounge vanuit de kunst en kennis van gastvrijheid zal beheren en u de rompslomp die daarbij komt kijken uit handen neemt.

Als bewoner pak je de leuke dingen op: bridgeavonden organiseren, tuinieren, de nieuwsbrief voor bewoners samenstellen, de website redigeren, of wat je verder aan wenselijke activiteiten bedenkt. Tien uur per week staat een gastvrouw klaar. Zij coördineert alle vrijwillige inzet van bewoners, denkt en helpt mee waar mogelijk en is aanspreekpunt voor allerhande vragen.