Nieuwbouwproject ParkEntree
Wonen met een plus

Wonen met een plus is meer dan alleen thuiskomen
Met ParkEntree zetten we de eerste woonbuurt in Nederland neer voor actieve senioren die het maximale uit het leven willen blijven halen. Een omgeving waarin veel kan, maar niets hoeft. Waarin u volop in verbinding blijft en waarin u simpelweg geniet van iedere dag. Nu, en straks ook. Wonen met een Plus, noemen we dat.

ParkEntree is een oase van rust die volop ruimte biedt voor ontspanning en ontplooiing. De woonbuurt ligt tussen de stad en het park en is goed bereikbaar met de fiets, tram, metro, trein en auto. Hier geniet u van comfortabel, gelijkvloers wonen in een moderne gelijkvloerse woning met vele plussen of een eigentijds appartement met ruim balkon of terras.

Kiest u voor ParkEntree dan heeft u geen bewerkelijke tuin meer, maar een ruim, goed bezonde balkon of terras waarvandaan u uitkijkt op de gemeenschappelijke binnentuin. Een prettige groenbeleving. Ongetwijfeld zet u uw stoel een keer in de binnentuin als de zon daar lekker schijnt. De appartementen op de hoger gelegen etages kijken uit over het historische centrum van Schiedam. Daarnaast bieden we ook prachtige Singelwoningen aan. Deze 2-laagse woningen hebben een bijzondere indeling die ruimte laat voor uw eigen manier van leven. Ook hebben ze een heerlijk balkon met goede zonligging.

De Lounge is het kloppend hart van ParkEntree. Hier voelt u zich thuis in de beslotenheid van uw buurt. Hier treft u ‘buren voor het leven’, met wie u ’s middags of ’s avonds nog even ontspant. Een keertje samen met buren of vrienden koken en eten? Een potje biljart, bridgen of schilderen? Dat doet u hier. En voor dat feestje met vrienden of die gezellige familiebarbecue hoeft u niet meer op zoek naar een geschikte plek. Ook in dat geval mag u gebruik maken van de Lounge.

Naast een hoog niveau van comfort en ruimte, biedt ParkEntree u een gastvrouw of -heer die mede zorg draagt voor het reilen en zeilen in ParkEntree. En als u het wilt, kunt u hier natuurlijk ook zelf uw steentje aan bijdragen.

Faciliteiten
Park Entree biedt allerlei voorzieningen:

  • ParkEntree Lounge met semi-professionele keuken en ruim terras
  • Binnentuin als verlengde van uw eigen goed bezonde en beschutte terras
  • Glasvezelaansluiting
  • Zonnepanelen
  • ‘Smart’ huisbesturing
  • Parkeervoorzieningen met mogelijkheid van een elektrische laadpaal
  • Externe berging voorzien van elektra met mogelijkheid opladen van bijvoorbeeld een e-bike
  • Tramhalte in de directe nabijheid
  • Beatrixpark direct om de hoek

Schrijf u snel in voor een nieuwbouw woning
Heeft u belangstelling voor een nieuwbouw woning van ParkEntree in Schiedam? Schrijf u snel in!

Beelden van ParkEntree Schiedam

Het woningaanbod

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates