Eenvoudig slim. Dat is wat we zoeken als het om technologie in en om de woning gaat. Verlichting, verwarming, beveiliging, alarmering en deurcommunicatie die ons helpen in ons dagelijks leven. Waar niet de technologie, maar het gemak vooropstaat. In ParkEntree is daarover nagedacht en wordt de basisinfrastructuur geboden die daarvoor nodig is.

Supersnel internet via glasvezel

ParkEntree is aangesloten op het glasvezelnetwerk. Daarmee hebt u  de beschikking over supersnel internet en betrouwbare verbindingen.  U kiest natuurlijk zelf welk abonnement u bij welke provider afsluit.  Maar uw mogelijkheden nu en in de toekomst met glasvezel zijn groot. Ook als u – zoals verwacht wordt – meer en meer apparaten online laat communiceren. De basis is gelegd.

Intelligente verlichting, op afstand te besturen

Uw woning is uitgerust met een Busch-free@home® basishuisbesturings- systeem, dat naar wens is uit te breiden. Hiermee schakelt u met één druk op  de knop verlichting in de woning (met uitzondering van de berging) tegelijkertijd uit. Dit is niet alleen veilig, maar ook nog eens bijzonder energie-efficiënt.  De centrale schakelaar voor de alles-uit-functie wordt nabij de entree aangebracht. Met dit systeem kunt u verlichting schakelen en (optioneel) verlichtingsscènes instellen, waarmee u verlichting op vaste of willekeurige tijden eenvoudig in- en uitschakelt gedurende een geprogrammeerd  tijdsbestek. Voor nog meer comfort en voor uw veiligheid. Want tijdens  uw afwezigheid of vakantie lijkt het net alsof er gewoon iemand thuis is.

Dit systeem is met behulp van een speciale app tevens geschikt voor mobiel gebruik, zodat u ook buitenshuis alles onder controle hebt. Zo maakt u van  uw smartphone of tablet een afstandsbediening voor het hele huis.

Een slimme thermostaat, eenvoudig comfortabel

Alle woningen in ParkEntree worden voorzien van een slimme thermostaat, waarmee u meer grip krijgt op uw energieverbruik en wooncomfort. Eenvoudig stelt u – per vertrek – de voor u prettige temperatuur in op elk moment van de dag, waar u ook bent. Deze thermostaat is namelijk ook op afstand bestuurbaar via een app. Blijft u toch onverwacht logeren bij vrienden of familie, loopt uw afspraak uit of komt u juist een keer eerder thuis? U regelt in een handomdraai dat uw woning tijdig, maar niet onnodig warm is. Wist u dat veel van deze thermostaten zelflerend zijn? Ze regelen op basis van gegevens uit het verleden – als u dat wilt – het gunstigste stookgedrag.

Keyless entry

Wist u dat uw koopwoning in ParkEntree straks – net als uw auto – zonder sleutel te openen en af te sluiten is? Wel zo gemakkelijk als u met armen vol boodschappen voor de deur staat, maar ook om  u toegang te geven tot de ParkEntree Lounge.  Geen onhandige sleutelbos meer, maar een pas of druk op de knop om eenvoudig deuren te openen.  Zo is uw buurt uw thuis, zonder uw privacy te verliezen. Want uw eigen woning is natuurlijk  alleen door u te openen.

Zo woont u heerlijk comfortabel én veilig!

 

Het woningaanbod

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates