Locatie nieuwbouwproject Schiedam Park Entree

Centraal gelegen in Schiedam
Nieuwbouwproject ParkEntree ligt tussen stadspark Beatrixpark en de historische binnenstad van Schiedam. Op een steenworp afstand van natuur én cultuur, dagelijkse voorzieningen én uitgaansmogelijkheden. Dit is de plek waar comfortabel wonen én prettig leven in optima forma samen komen.

Wij noemen dit Wonen met een Plus.

Rustig wonen in Schiedam met alle voorzieningen nabij
Rustig wonen en recreëren met alle voorzieningen om de hoek is wat ParkEntree Schiedam uniek maakt. U woont hier straks aan de rand van het Beatrixpark met volop mogelijkheden voor ontspanning en sport. Een rondje wandelen met de hond, met de (klein)kinderen naar speeleiland Fort Drakensteijn, u uitleven in de fitnesszaal of juist ontspannen tijdens een saunabezoek aan Thermen Holiday.

Fijn dat u de levendigheid op kunt zoeken. Ver hoeft u niet. Op de fiets of lopend bent u in luttele minuten in het centrum. Gezellig een terrasje pakken op de Markt, cultuur snuiven in het Stedelijk of Jenevermuseum, of een bezoekje brengen aan één van de vele galerieën, de bibliotheek of het Theater aan de Schie. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u prima terecht op de Mgr. Nolenslaan.

In de historische binnenstad treft u op verrassende plekken tal van aantrekkelijke speciaalzaken met fraaie cadeaus, kookproducten, woonaccessoires of delicatessen. Soms zelfs met de mogelijkheid om workshops te volgen.

Goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer
ParkEntree is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Een avondje uit of winkelen in Rotterdam? Kiest u maar: per tram vanaf halte Burg. van Haarenlaan; per metro vanaf Station Parkweg, per trein vanaf Station Schiedam-Centrum of toch liever met de auto. Even uitwaaien? Via de Hoekse Lijn bent u zo op de boulevard en het strand van Hoek van Holland. Ook de verder gelegen steden bereikt u makkelijk per auto of trein. Met de auto zit u zo op de A4, A13 en A20. Of u kiest voor de trein: intercitystation Schiedam-Centrum ligt op de zogenoemde ‘Oude Lijn’ die de steden Amsterdam-Haarlem-Leiden-Den Haag-Rotterdam verbindt.

Waar ligt ParkEntree Schiedam?

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates