Inschrijving gesloten!

Nieuw aanbod in nieuwbouwproject ParkEntree in Schiedam. Nu met de bouw is gestart van fase 1 is het tijd om met fase 2 in verkoop te gaan. Deze fase bestaat uit 41 riante appartementen met een balkon/terras op het zuiden! De verkoop is op 10 oktober 2017 gestart. De inschrijving sluit op donderdag 19 oktober 2017 (om 17.00 uur).

VERKOOP fASE 2! BEKIJK HET AANBOD >>
IK WIL ME INSCHRIJVEN VOOR FASE 2 >>

De appartementen in ParkEntree fase 2 hebben woonoppervlaktes van 81 tot 106 m² met 2 of 3 slaapkamers. Verder hebben de appartementen een zonnig balkon/terras waarvan de meeste op het zuiden zijn gericht. Vanaf het balkon, terras of door de grote raampartijen heeft u een prachtig uitzicht over het groen en het water rondom ParkEntree of op de oude binnenstad van Schiedam. Een riante badkamer, standaard comfortabele vloerverwarming en ‘smart’ huisbesturing maken de appartementen in ParkEntree Wonen met een Plus. De prijzen beginnen bij 199.950,- v.o.n.

De Plussen van ParkEntree fase 2
+ Riante 3- en 4-kamerappartementen
+ Gelijkvloers wonen
+ Compleet & Comfortabel
+ Gemeenschappelijke tuin, lounge, gastenkamer, fitness
+ Hospitality manager
+ Genieten op uw manier

Over dit bericht

  • Geplaatst op 2 oktober 2017
Terug naar het nieuws Ik heb belangstelling

Mogen wij u op de hoogte houden?

Vul hieronder uw e-mailadres in en ontvang alle nieuwe updates